PF2014 Insight Home
Vážení,

rok 2014 je před námi a měl by přinést mnoho zajímavých událostí. Sportovní fanoušci se jistě těší na ZOH v Soči a Mistrovství světa v Brazílii, oslavíme sté výročí narození Bohumila Hrabala i Tomáše Bati ml., připomeneme si 25 let od sametové revoluce a snad se dočkáme i stabilní vlády a otevření tunelu Blanka. Určitě každého z nás čeká i mnoho nových osobních i pracovních výzev. V našem případě to bude vstup do šestého roku existence firmy, uvedení nové verze systému inHome AMX na trh a dokončení, pro nás dvou nejvýznamnějších rezidenčních projektů.

Rádi bychom Vám popřáli dostatek výzev, hodně štěstí, zdraví a energie na jejich zvládnutí.

Tým Insight Home
-
Realitní kongres 2013
- Realitní kongres 2013 -
-
- V Praze se konalo největší setkání realitních odborníků ve Střední Evropě. Čtvrtý ročník Realitního kongresu, kterého byl Insight Home partnerem, přivítal rekordní počet účastníků z řad manažerů realitních kanceláří, poradenských a developerských firem a dalších hráčů realitního trhu. Hovořili zejména o legislativních změnách, které od ledna ovlivní český realitní trh a o jeho dalším vývoji také směrem k domácí automatizaci.

VÍCE >
-
-
- Galerie - PORT X -
-
- Úspěšně jsme dokončili realizaci systému domácí automatizace pro hausbót PORT X. Systém inHome řídí osvětlení a stínění topení a chlazení, integruje EZS, kamerový systém a meteorologickou stanici, zajišťuje distribuci audia a videa, hlídá výšku hladiny Vltavy, monitoruje nebezpečí zámrzu přívody vody a detekuje výšku hladiny v odpadní jímce. Vše se samozřejmě ovládá výhradně pomocí iPad a iPhone, včetně vzdáleného přístupu.

Prohlídněte si galerii fotografií
VÍCE >
-
Galerie - PORT X
-
- Prague Polo Cup 2013 - PRAGOSMART 2013 -
- Prague Polo Cup 2013 PRAGOSMART 2013 -
- Čtyři týmy, tři dny, jeden pohár. Na dostihovém závodišti Velká Chuchle pořádala společnosti NFK Marketing & Management a.s. ve spolupráce s Aviator Polo Club v termínu od 12. do 14. září mezinárodní turnaj v koňském pólu. Partnery jednotlivých týmů byly exkluzivní vozy Maserati, privátní banka J&T Banka, realitní kancelář zaměřená na luxusní nemovitosti Svoboda & Williams a společnost STOPKA se značkovým nábytkem.

Majitel společnosti Jan Průcha hrál za tým Maserati, který skončil na třetím medailovém místě.
VÍCE >
Na pražském Výstavišti v Holešovicích se v září uskutečnil 2. ročník veletrhu chytrého bydlení, šetrných budov a smart technologií PRAGOSMART. Naše společnost byla podobně jako loni partnerem konference, u jejíž zrodu jsme spolu s Incheba Praha stáli. Výstava po tři dny nabídla ideální prostředí pro organizované i náhodné setkávání zástupců výrobců, importérů a dodavatelů automatizace budov s jejich obchodními partnery, potenciálními investory a zákazníky nejen na expozicích vystavovatelů, ale také v přednáškových sálech.

VÍCE >
-
- - - - -
-
- VYBRANÉ REFERENCE:
- - - - - - - -
- Vila Průhonice - PORT X
-
- Z TISKU:
- - - - - - - - - -
- Listopad 2013 – REZIDENCE – Ekologické bydlení v chytrém domě - Říjen – Moderní řízení – Rozhovor s Janem Průchou, Bydlíme ve třicet let starých autech - Říjen – Technik – Domy jsou stále chytřejší - Říjen – DB JOURNAL – Chytrý dům nad přehradou - Září – HD WORLD – Chytrý dům v podání Insight Home
-
- Pokud nechcete dostávat tato sdělení, odpovězte na tuto zprávu a do předmětu dejte slovo „Neodebírat“. -
- Napište nám | Kontakt © 2013 Insight Home, a.s. Všechna práva vyhrazena. -
- - - Insight Home - - - Digitani domacnost - - - Chytré bydlení - - - Insight Home