Květen 2014 Insight Home
Vážení,

zasíláme Vám novinky společnosti Insight Home, a.s.
Přeji příjemný den

Jan Průcha

V případě, že se Vám zpráva nezobrazí správně, prohlédněte si ji zde.
Rezidence Jilská II
- Rezidence Jilská II
– Projekt chytrého bydlení
-
-
- Dokončili jsme prováděcí projekt chytrého bydlení pro exkluzivní byty v Rezidenci Jilská II. Za realizací stojí mezinárodní investorská společnost Coast Capital Partners. Palác Jilská II představuje 15 exkluzivních bytů, které budou vybaveny již ve standardu systémem domácí automatizace, čímž se propojí nejmodernější technologie s neorenesanční architekturou.

GALERIE >

VÍCE >
-
-
- Rezidence Jilská II
– Reprezentativní byt
-
-
- V rámci rekonstrukce paláce Jilská II jsme realizovali reprezentativní byt, ve kterém si zájemci o exkluzivní bydlení na rohu ulic Skořepka a Jilská mohou vyzkoušet systém domácí automatizace inHome. Byt je možno ovládat zcela konvenčně, ale navíc inHome řídí zabezpečovací systém, kamerový a komunikační systém, vytápění, chlazení, stínění, krb, tři televize, domácí kino, multimediální centrum, Apple TV a ozvučení třech místností systémem SONOS. Vše je samozřejmě možno ovládat z integrovaného iPadu a to i vzdáleně.

VÍCE >
-
Rezidence Jilská II
-
- inHome – nové grafické rozhraní - Bratislava – Nový show room -
- inHome – nové grafické rozhraní Bratislava – Nový show room -
- Po pěti letech zkušeností a vývoje přicházíme se zcela ojedinělým konceptem grafického rozhraní pro ovládání domácí automatizace. Na téměř půlročním vývoji jsme spolupracovali s prestižním studiem Michelle Bivotti. Svojí koncepcí vychází ze zásad ovládání mobilních aplikací zveřejněných společností Apple pro systém iOS 7. Z prvních instalací tohoto nového rozhraní máme velmi pozitivní zpětnou vazbu od našich klientů. Od tohoto kroku si slibujeme ještě intuitivnější a přehlednější ovládání vašich domovů.

VÍCE >
Společnost AV Integra – člen skupiny Insight Home – otevřel v Bratislavě nový show room – PARTNERS GALLERY. Celý show room řídí systém inHome AMX a ovládá světelné scény, špičkový systém domácího kina s Full HD 3D projekcí, zasedací místnost nebo například bio krb. Systém ozvučení je řešen z části „neviditelnými“ nástěnnými reproduktory a je napojen na americký systém SONOS. Ve spolupráci s partnery jsme vytvořili plnohodnotný tým pro návrhy exkluzivních interiérů pro nejnáročnější klientelu.

GALERIE >

VÍCE >
-
- - - - -
-
- VYBRANÉ REFERENCE:
- - - - - - - -
- Vila Šárka - Vila Troja
-
- Z TISKU:
- - - - - - - - - -
- Duben – Můj dům – Inteligentní osvětlení
v chytrém domě
- Leden – HOME –
Domov odlitý
v betonu
- Prosinec – Bydlení – "Bydlíme" ve 30 let starých autech - Listopad – Můj dům – Nové bydlení na souši
i na vodě
  Listopad – MF DNES – Starší bydlení
v nové dimenzi
-
- V případě, že si nepřejete od nás dostávat podobná sdělení, odpovězte na tuto zprávu s předmětem zprávy "Neodebírat". -
- Napište nám | Kontakt © 2014 Insight Home, a.s. Všechna práva vyhrazena. -
- - - Insight Home - - - Digitální domácnost - - - Chytré bydlení - - - Insight Home