Listopad 2014 Insight Home
Vážení,

zasíláme Vám podzimní novinky společnosti Insight Home, a.s.
Přeji příjemný den

Jan Průcha
 
V případě, že se Vám zpráva nezobrazí správně, prohlédněte si ji zde.
-
- Na podzim tohoto roku jsme dokončili realizaci systémové elektroinstalace a řídicího systému inHome AMX ve vile v Průhonicích. Vilu navrhlo přední světové architektonické studio Jestico + Whiles. Do systému je integrován domácí vrátník, vstupní branka, brána a garážová vrata, zabezpečovací a kamerový systém, řízení osvětlení a stínění, řízení topení, chlazení a vzduchotechniky, měření spotřeb energií, distribuce audia a videa, ovládání AV techniky, integrace meteorologické stanice a součástí realizace bylo i dodání a instalace veškerých interiérových a exteriérových svítidel.

VÍCE >
-
Vila Průhonice
inHome AMX 2.0 na nových zařízení Apple
- inHome AMX 2.0 na nových
zařízení Apple
-
-
- Společnost Apple 9. září představila nové telefony iPhone 6 a iPhone 6 Plus a nové hodinky Apple Watch. Následně pak 16. října představila iPad Air 2 a iPad mini 3. Spolu s těmito produkty uvedla na trh iOS 8.1 a operační systém OS X Yosemite. iPhone 6 a 6 Plus díky svému většímu displeji přináší pro domácí automatizaci ještě komfortnější a přehlednější nástroj pro ovládání bydlení. Díky našemu novému grafického rozhraní inHome AMX 2.0, které jsme letos uvedli na trh, mají naši zákazníci k dispozici nejmodernější nástroj domácí automatizace. Samostatnou kapitolou budou Apple Watch, díky kterým budete moci ovládat svůj dům i ze zápěstí ruky.
VÍCE >
-
-
- Insight Home partnerem
Realitního kongresu 2014
-
-
-
3. listopadu se v Praze se konalo největší setkání realitních odborníků ve Střední Evropě a společnost Insight Home byla znovu partnerem. Pátý ročník přivítal rekordní počet účastníků z řad manažerů realitních kanceláří, poradenských a developerských firem a dalších hráčů realitního trhu. Insight Home na svém stánku všem návštěvníkům předváděl řešení pro developerské projekty – Chytrý rozvaděč.

VÍCE >
-
Rezidence Jilská II
-
- Pozvánka do vzorového domu – Olomouc - 1. místo v turnaji HUBLOT Prague Polo Cup -
- inHome – nové grafické rozhraní Bratislava – Nový show room -
- Moderní rodinný dům vybavený technologiemi pro komfortní a bezpečné bydlení. Přáním investora bylo sdílet svou fotografickou sbírku s přáteli, mít k ní přístup z celého světa prostřednictvím chytrého telefonu a mít ji nejen bezpečně zálohovanou, ale i snadno spravovatelnou. Součástí instalace je i robustní alarm a ovládání venkovních žaluzií s ochranou proti větru. Tento dům je plně zařízen, slouží jako předváděcí centrum, které lze po dohodě kdykoliv navštívit. Návštěvu si domluvte na telefonu +420 606 230 707 nebo na emailu olomouc@InsightHome.eu.

VÍCE >
V září se konal třídenní mezinárodní turnaj v koňském pólu HUBLOT Prague Polo Cup 2014. Turnaje se zúčasnily celkem čtyři týmy složené z mezinárodních amatérských i profesionálních hráčů. Finále přišlo shlédnout více než 600 návštěvníků. Kromě společnosti Insight Home turnaj sponzoroval například Hublot, Moser, Assental Group, La Martina, Veuve Clicquot, Advantage Cars a další. Vítězným týmem se stal Saffron + Eden Island Seychelles, za který hrál i Jan Průcha z Insight Home.

VÍCE >
-
- - - - -
-
- VYBRANÉ REFERENCE:
- - - -
- Vila Klánovice - Vzorový dům Olomouc
-
- Z TISKU:
- - - - - - - - - -
- Listopad – Facility management – Chytré bydlení jako konkurenční výhoda - Říjen - TECHNIK – Jsme dost chytří na chytré budovy? - Červenec - GRAND DEVELOPER – Chytré bydlení jako konkurenční výhoda - Květen – Můj dům – Bydlení v dotykové domácnosti - Květen – HD WORLD – Nenechte se ovládat, ovládejte!
-
- V případě, že si nepřejete od nás dostávat podobná sdělení, odpovězte na tuto zprávu s předmětem zprávy "Neodebírat". -
- Napište nám | Kontakt © 2014 Insight Home, a.s. Všechna práva vyhrazena. -
- - - Insight Home - - - Digitální domácnost - - - Chytré bydlení - - - Insight Home