Vážení,

zasíláme Vám novinky společnosti Insight Home, a.s.

Přeji příjemný den
Jan Průcha

V případě, že se Vám zpráva nezobrazí správně, prohlédněte si ji zde
Luka Living-Smart Rental – nejmodernější rezidenční budova v ČR

Luka Living-Smart Rental je nejmodernější rezidenční budovou v ČR. Zároveň se jedná o největší rezidenční projekt, který bude vybaven technologiemi domácí automatizace – chytrého bydlení – jehož projektantem je naše společnost. Patnácti patrová budova má 216 apartmánů, dvě patra garáží a jedno patro komerčních prostor, kde budou obchody, restaurace, wellness a další služby. Projekt je v každém ohledu pokrokový. Jedná se o mimořádně úspornou budovu v energetickém standardu A, všechny byty jsou připraveny na systém domácí automatizace a z toho 12 největších apartmánů budou již ve standardu tímto systémem vybaveny. Byty nebudou určeny k přímému prodeji, ale k dlouhodobému pronájmu. Luka Living-Smart Rental navrhla renomovaná architektonická kancelář CAMA Architekti s.r.o. a výstavbu provádí Hinton, a.s.

Galerie >
Systém CRESTRON součástí inHome řešení

V souladu s naší snahou nabízet našim klientům ty nejlepší produkty a řešení, které jsou na světovém trhu dostupné, jsme v září letošního roku po vzájemné dohodě s evropskou centrálou začali vést první kroky pro splnění kritérií stát se partnerem a mít tak možnost zařadit do portfolia našich produktů i systém CRESTRON. Společnost Crestron Electonics byla založena v roce 1968 a patří mezi opravdovou světovou špičku v oblasti řídicích a automatizačních systémů. Nabízí nejširší paletu produktů pro řízení a AV distribuci na trhu. Crestron představuje vrchol zejména díky jedinečné kvalitě a spolehlivosti všech produktů, vysoké vyspělosti technologií, vynikající podpoře ze strany výrobce a kvalitnímu zpracování všech nabízených komponent.

Více >
Černá labuť – art&event galery

Pro multifunkční prostor Černé labutě jsme realizovali projekt a implementaci systému inHome AMX pod vedením mezinárodní architektonické kanceláře AI – DESIGN paní architektky Prof. Ing. arch. Evy Jiřičné CBE. Součástí řešení inHome AMX je ovládání světel a světelných scén včetně RGB pásků. Dodali jsme a nainstalovali veškerá svítidla, která z velké míry dodala společnost ERCO. Součástí řešení je řízení a ozvučení celého prostoru, který je rozdělen do šesti nezávislých audio zón. V hlavních galerijních prostorech jsou instalovány dvě multimediální projekce. Celá galerie se ovládá z intuitivního rozhraní na dotykovém tabletu iPad.

Galerie >


Česká televize – Dobré ráno

10. září 2015 Česká televize vysílala reportáž o možnostech ovládání různých technologií hlasem. Část reportáže byla natáčena v našem Centru inovací a rozhovor České televizi poskytl Jan Průcha. V reportáži byly použity i ukázky z našeho instruktážního videa, které shlédlo už více než 40.000 lidí. Tato reportáž má na našem Facebook profilu více než 12.000 shlédnutí.
Více >


Audio Video Show Praha

Insight Home byl partnerem výstavy Audio Video Show Praha, která se konala v březnu v hotelu Don Giovanni Praha. Na výstavě bylo k vidění více než 60 světových značek v oblasti audio-vizuální techniky a technologií pro domácí automatizace. Systém inHome návštěvníci zařadili na druhé místo. Zvítězil systém Crestron.
Více >


Schneider – EcoXpert seminar

Společnost Schneider Electric pořádala v červnu mezinárodní seminář CEE EcoXpert, který se konal ve přímořském slovinském letovisku Portorož. Společnost Insight Home jako jediná zastupovala na semináři Českou republiku a prezentovala projekty řízení velkých rezidenčních projektů pomocí systému KNX se zaměřením na domácí automatizaci s systémy měření a regulace.


Prague Polo Cup – 2. místo v turnaji

V září se konal třetí ročník mezinárodního turnaje v koňském pólu Prague Polo Cup 2015. Finále přišlo shlédnout více než 700 návštěvníků. Kromě společnosti Insight Home turnaj sponzoroval například Moser, Roberto Coin, Bedeur, Advantage Cars, La Martina, Veuve Clicquot a další. Vítězným týmem se stal Moser a druhý skončil tým Global Blue, za který hrál i Jan Průcha.
Více >
VYBRANÉ REFERENCE
Rodinná rezidence – Praha 6 Letní byt – Nice
Z TISKU

Podzim – VILLA
JOURNAL – Inteligentní
rezidence v Průhonicích

Srpen – Pěkné bydlení
– Decentně luxusní
inteligentní dům

Duben – Luxury GURU
– Chytré bydlení

Jaro – VILLA
JOURNAL – Chytré
bydlení – Trend
moderní domácnosti

Březen – REZIDENCE – Katalog, Chytrý domov na dosah vaší ruky
V případě, že si nepřejete od nás dostávat podobná sdělení, odpovězte na tuto zprávu s předmětem zprávy "Neodebírat".
Napište nám | Kontakt © 2015 Insight Home, a.s. Všechna práva vyhrazena.
- - Insight Home - - - Digitální domácnost - - - Chytré bydlení - - - Insight Home