Home » Novinky » Insight Home Vás zve na konferenci Smart Life – úterý 25. ledna, TOP Hotel Praha

15. ledna 2011

Insight Home Vás zve na konferenci Smart Life – úterý 25. ledna,
TOP Hotel Praha

15. ledna – Přijměte prosím pozvání  k účasti na konferenci „Další milník digitalizace - Smart Life“, která se koná v úterý 25. ledna 2011 v Top Hotelu Praha (Blažimská 1781/4, Praha 4 – Chodov).

Společnost Insight Home je partnerem této konference.

Konference s podtitulem „Chytré sítě zajistí energetickou účinnost
i životní komfort
“ je organizována za spoluúčasti významných energetických firem a klade si za cíl zprostředkovat setkání a otevřít širokou diskusi odborníků z oblasti energetiky a ICT o možných koncepcích inteligentních energetických distribučních sítí v ČR. Účast na konferenci a na následné panelové diskuzi přislíbili jak zástupci technologických firem, tak i zástupci českého energetického průmyslu.

Účast na konferenci Smart Life je podmíněna předchozí registrací na následujícím odkaze http://www.stech.cz/index.php?id_document=401159610 a uhrazením konferenčního poplatku ve výši 500 Kč, který je splatný v hotovosti při vstupu.

Členové Klubu Sdělovací techniky (tj. předplatitelé časopisu Sdělovací technika na rok 2011) mají vstup na konferenci Smart Life zdarma. V přihlašovacím formuláři je nutné uvést číslo Vaší členské karty
a prokázat se jejím vlastnictvím při vstupu do konferenčních prostor. Více informací o členství v Klubu Sdělovací techniky a výhodách s ním spojených naleznete na
http://www.stech.cz/index.php?id_document=401157200.

Z organizačních důvodů bude registrace ukončena v neděli 23. ledna 2011 ve 24:00 hod.