Home » Novinky »  Residenz Bubeneč

Říjen 2016

Residenz Bubeneč

Lususní bydlení mezi korunami stromů

Residenz Bubeneč nabízí celkem 9 bytů. Ke spolupráci bylo přizváno věhlasné architektonické studio AI – DESIGN v čele s Evou Jiřičnou
a Petrem Vágnerem. Ti se stali vizionáři celého projektu. Myšlenku znovuobnovení klasických hodnot v sepjetí s nejmodernějšími technologiemi převedli s kreativním nábojem do reality.

Krásu střídmé architektury pozvedá umělecké ztvárnění. Součástí Residenze Bubeneč je originální skleněná vitráž Ryby od mezinárodně uznávané umělkyně Míly Fürstové (autorka obalu alba skupiny Coldplay). Mozaika zdobí hlavní vstup do domu a skrze ní proplouvají do prostoru zářivé paprsky slunečního světla. Křehká krása nadčasové vitráže tak rozsvěcí celý prostor. Téměř pět metrů vysoká mozaika Ryby je navíc zcela unikátní a v těchto rozměrech nemá obdoby nejen v České republice, ale stěží ji budete hledat i v Evropě.

Technika v domě je na nejvyšší úrovni – od chlazení kapilárovým systémem ve stropě až po možnost zařídit si svůj domov ve spolupráci s firmou Insight Home jako tzv. „chytré bydlení“. Rezidenti si můžou vybrat ze třech základních modulů domácí automatizace včetně prémiového rozšíření systémem inHome AMX/CRESTRON.

Chytré balíčky inHome nabízí plně automatizovanou domácnost, zajistí v každém bytě kvalitní a zdravé životní prostředí, umožní ovládání na dálku a zaručí nejvyšší stupeň bezpečí včetně integrace zabezpečovacího nebo kamerového systému.

 

   Prof. Ing. arch. Eva Jiřičná, CBE                                            Míla Fürstová